Pécsi Tavaszi Fesztivál Vásárlás Automata férfi karóra – minőség és technológia kéz a kézben

Automata férfi karóra – minőség és technológia kéz a kézben


automata férfi karóra

Válasszon időmérőt a katalógusunk ezen részéből és tapasztald meg annak rendkívüli tulajdonságait! Érezze a luxus érzését egy olyan egyedi darabbal, ami minden időmérő és az elegáns stílus kedvelőjének választása. Az automata férfi karóra a legautentikusabb eszköznek számít.

Ugyanazon az elven működnek, mint a mechanikus társai, egy energiát termelő rugón, ami aztán mozgatja a fogaskerekeket, amelyek a számlapon lévő mutatókat vezérlik. A kézi felhúzású órákkal ellentétben, az automata férfi karóra esetében nincs szükség további beavatkozásra a rugó felhúzásához. Egy teljesen felhúzott időmérő általában 40 órán át működik állandó nyugalmi állapotban, bár vannak olyan modellek, amelyeknek még ennél is nagyobb a tartalékuk.

Mivel a rugós felhúzáson alapuló időmérés nem olyan pontos, mint a kvarcórák esetében, az automata férfi karóra speciális felhúzókkal van felszerelve, amelyek kalibrálják a helyes időt. Az automata férfi karóra modelleket a presztízs és az exkluzivitás szimbólumainak tekintik.