Pécsi Tavaszi Fesztivál Vásárlás Az AHA hámlasztó az egyik legkeresettebb kozmetikai termék

Az AHA hámlasztó az egyik legkeresettebb kozmetikai termék


AHA hámlasztó

A hámlasztás nélkülözhetetlen része az arcápolási rutinnak. Ha tiszta és ragyogó bőrre vágyunk, akkor előbb vagy utóbb ki kell próbálnunk az AHA hámlasztó erejét és biztosan nem akarunk más termékkel élni. A felhasználók megszokták, hogy olyan krémeket és arctisztítókat vesznek, amelyek apró szemcséket tartalmaznak, így a dörzsölés szó szerint mechanikai úton történik.

Ezt a fajta hámlasztást nem szabad túlzásba vinni. Az a legjobb, ha hetente csak egyszer végezzük el, ellenkező esetben könnyen szenvedhetünk pirosságtól és irritált bőrtől. Azonban létezik egy másik lehetőség is, amit sokkal kevesebb ember ismer, ez pedig a kémiai hámlasztók csoportja. Amikor meghalljuk a kémiai szót, akkor nem tudunk mire gondolni, pedig valójában a gyenge savakról beszélünk, amelyek dörzsölés nélkül tisztítják a bőrt.

Az AHA hámlasztó az egyik legkeresettebbek között van, mivel nemcsak az elhajt hámsejteket tünteti el, hanem feszessé és ragyogóvá varázsolja az arcot. Biztosak lehetünk benne, hogyha egyszer kipróbáljuk, akkor nem keresünk mást.