Pécsi Tavaszi Fesztivál Webshop Az Under Armour aláöltözet nem szokványos pamut

Az Under Armour aláöltözet nem szokványos pamutUnder Armour aláöltözet

Bár az Under Armour sosem volt megelégedve az egyszerű pamuttal, és ezt a korai években mindig is hangoztatta, illetve tettekkel bizonyította, 2011-ben mégis ezt az anyagot választotta, természetesen, átalakítva.

Az innovációval az Under Armour aláöltözet is nagy népszerűségre tett szert, hiszen még egyedibbé és hatékonyabbá vált. De pontosan miről is van szó? Nos, a cég pár éve szakított az addigi pamutellenes koncepciójával, ugyanis hosszú idő után sikeresen kifejlesztette és piacra dobta az általa előállított, technológiai újítással kialakított forradalmian új pamut anyagot, amely a Charged Cotton nevet viselte. Ez az Under Armour aláöltözet szerves részét képezi, és a matéria annyira könnyű és gyorsan száradó, mint a többi terméké.

Ezt a forradalmi áttörést követte a Charged Cotton Storm technológiájú anyag kifejlesztése, amely már nemcsak gyorsan szárad, hanem ellenáll a nedvességnek is. Ez az Under Armour aláöltözet során nagyon fontos lehet, főleg akkor, ha a kinti esőzések miatt senki sem akar nemet mondani egy jó edzésnek.