Pécsi Tavaszi Fesztivál Szolgáltatás Az átlátszó iPhone 7 tok egy csodálatos találmány

Az átlátszó iPhone 7 tok egy csodálatos találmány



Jól jön az átlátszó iPhone 7 tok

Jól jön az átlátszó iPhone 7 tok

Egy jó kis mobil, mindig hasznos lehet. Nem csak telefonálásra használható, hanem internetezésre és akár mérőeszközként is a különböző sportokban. Ugyanakkor ilyenkor ki van téve a készülék a különböző hatásoknak, amelyek során könnyen megsérülhet. Ennek elkerülésére az átlátszó iPhone 7 tok lett létrehozva. Ezt a mérnöki remekművet úgy alkották meg a szakemberek, hogy tökéletesen átlátszó és rendkívül vékony. Különleges technológiával elérték a mindössze 0,5 milliméter vastagságot, ami olyan módon simul rá a készülékre, hogy alig észrevehető.

További pozitívuma ennek a toknak, hogy az asztalra helyezve a hátlap tökéletes síkba kerül, így a kamerát is megvédi a karcolásoktól. Érdemes beszerezni és alkalmazni, hiszen nagyon könnyen megjelenhetnek horzsolások a telefon külső részén, már csupán attól, hogy zsebbe tesszük azt. Az átlátszó iPhone 7 tok azonban mindezt felfogja, így maga a készülék egyáltalán nem sérül meg. Amikor aztán már úgy érezzük, hogy nagyon megviselt a védőréteg, akkor mindössze pár ezer forintért vásárolhatunk egy másikat.

Általában elmondhatjuk, hogy a modern mobiloknak két gyengéjük van a régebbi típusokhoz képest. Az egyik a sérülékeny külső, hiszen a képernyő elfoglalja az egész frontoldalt, valamint a gyorsan lemerülő akkumulátor. Mind a két esetben a szakemberek azon dolgoznak, hogy fejlesszék ezeket, és a gyengeségekből idővel erősségeket varázsoljanak. Az átlátszó iPhone 7 tok az első lépés ebben, hiszen olyan módon védi a telefont, mintha ott sem lenne.

Elképesztő, hogy ilyen alacsony áron megkapható egy nagy hatékonysággal rendelkező védőréteg. A legmodernebb TPU technológiát felhasználva lett megalkotva, és egyáltalán nem takar el semmit a hátlapból, így még a logó is könnyen és élesen kivehető. Látogassunk el a megfelelő szaküzletbe vagy honlapra, és rendeljük meg az átlátszó iPhone 7 tok terméket. Amennyiben kényelmesebben szeretnénk megoldani a beszerzést, akkor megtehetjük azt, hiszen az internetről is pár kattintással megvásárolhatjuk az igényeinknek leginkább megfelelő kialakítást.