Pécsi Tavaszi Fesztivál Szolgáltatás Az immobiliser kiiktatása házilag rossz döntés

Az immobiliser kiiktatása házilag rossz döntés


immobiliser kiiktatása házilag

A napjainkban gyártott járművekben már megtalálható ez a szerkezet. Az immobiliser kiiktatása házilag nem javasolt, hiszen előfordulhat, hogy több kárt eredményez, mint hasznot. Célszerű minden esetben szakemberre bízni a dolgot annak érdekében, hogy szakszerűen legyen kivitelezve. A mesterrel a kapcsolatot az interneten keresztül bármikor felveheti.

Az indításgátló megakadályozza a jármű jogtalan eltulajdonítását. A szerkezet úgynevezett RFID, vagyis rádiófrekvenciás azonosítás elvén működik. A lényege, hogy a kocsiba egy jelvevő kerül beszerelésre, a slusszkulcsban pedig egy jeladó kap helyet. Az immobiliser kiiktatása házilag kifejezetten rossz döntésnek bizonyulhat. A jármű kizárólag akkor indul el, ha a benne található jelvevő a megfelelő kódot kapja meg a jeladótól.

Meghibásodás esetén forduljon szerelőhöz! A mesternek megvannak a szükséges felszerelései ahhoz, hogy a problémát gyorsan, precízen, kockázat nélkül orvosolja. A legtöbb gond forrása már a helyszínen elhárítható. Az immobiliser kiiktatása házilag kerülendő dolog.