Pécsi Tavaszi Fesztivál Szolgáltatás,Webshop Az öntapadós címke különböző termékekre ragasztható

Az öntapadós címke különböző termékekre ragasztható


Öntapadós címke

Minden vállalatnak szüksége van bizonyos eszközökre, amelyekkel megkönnyebbítheti a saját munkáit. Említésre méltó a vonalkód, ami leegyszerűsíti a termékek forgalmazását.

Azért részesítik előnyben az öntapadós címke számtalan verzióját, mert jelentősen megrövidíti a különböző feladatokat. Igen praktikusnak nevezhető, hiszen egy raktárban számtalan terméket kell rendszerezni, illetve eltérő kategóriákba sorolni. Ugyanúgy igaz ez más területekre is, mint mondjuk a gyártósori címke.

Amennyiben a logisztikai részét kell megoldani a feladatnak, akkor remek megoldás az öntapadós címke. Természetesen más szerepe is van a vonalkódnak, hiszen tökéletesen megállja a helyét csomagoló címkeként. Persze ezen belül meg kell feleljen néhány jogi irányelvnek, de ezek mellett egyedire formázható.

A lényeg, hogy kiválassza a megfelelő méretet, illetve az anyag típusát. Néhány öntapadós címke ugyanis jobban ellenáll a külső hatásoknak. A fagyasztott termékekre például más példányt kell elhelyezni, mint a szárazon tartandó élelmiszerekre.