Pécsi Tavaszi Fesztivál Webshop Baba ruha: body és rugdalózó

Baba ruha: body és rugdalózó


baba ruha

Amint világra jön a várva várt kisgyermek, a szülők egyből azt érzik, hogy nem lehet olyan, hogy elég ruhája legyen. Teljesen mindegy, hogy fiúról vagy lányról van szó, az apukák és főleg az anyukák azt akarják, hogy a gyermek szekrényében mindenféle baba ruha helyet kapjon.

Azonban nem árt határt szabni ebben a tekintetben, ugyanis hamar felgyűlnek azok ruhadarabok, amiket nem sokat fog hordani a gyerkőc, esetleg azokat hamar kinövi. Van persze pár olyan baba ruha, amiből érdemes mindig jó pár darabot beszerezni, hiszen azokra naponta szükség lehet. Az egyik ilyen a body.

Azt is lehetne mondani, hogy ez a kicsik fehérneműje, amivel közvetlenül érintkezik a bőrük. Érdemes 6-10 darabot is megvásárolni. Jó tanács még, amit igenis megéri megfogadni, hogy az 56-os mérettel ajánlott kezdeni akkor, ha a szülők nem várnak az átlagnál nagyobb babát. A legtöbbször ez az a méret, ami jó egy újszülöttnek.

Ha 3 kg alatti babát jósolnak, akkor jöhet 1-2 50-es méretű baba ruha. További elengedhetetlen baba ruha a rugdalózó. Itt szintén megéri az 56-os mérettel kezdeni. A kellék lehet ujjatlan pamut, ha nyári baba lesz, illetve hosszú ujjú pamut, ha télen érkezik a szülők szeme fénye. Ha hideg van, akkor a plüssös anyagokat érdemes előnyben részesíteni.

Sokszor beválik a baba utazóágy

Nemcsak azt az ágyat kell megvenni a babának, ami otthon lesz jó, hanem azt is, amit utazáskor lehet használni. Nem érdemes sokat várni a baba utazóágy megvételével. Sokan tudják, hogy ez bizony otthon is jól jöhet, és a megszokott, fa keretes, stabilabb, masszívabb és nem hordozható ágy mellé megveszik ezt is, ami például nem a gyermek szobájába, hanem a nappaliba kerül.

Ahogy a név is mutatja, a baba utazóágy az utazás során bizonyul elengedhetetlennek, hiszen bárhol megadja a picinek a nyugodtságot, kényelmet és biztonságot. A Pindurka Bababolt baba utazóágy felhozatalában megannyi kiváló minőségű márka lelhető fel. Nem hiányzik a Chipollino, Lorelli, Baby Design egyetlen profi terméke sem. Ajánlott akár még ma megnézni a shop felhozatalát.