Pécsi Tavaszi Fesztivál Webshop Benzinnel üzemelő motoros fűkasza

Benzinnel üzemelő motoros fűkasza


motoros fűkasza

Amennyiben a kertjében, udvarában szereti a rendet, akkor bizony sokat kell vele foglalkoznia. A karbantartási időt nagyban redukálhatja, ha megfelelőképpen felszerelkezik a kellő kerti szerszámokkal, gépekkel. A motoros fűkasza igazán hasznosnak bizonyulhat, ha füves területről van szó.

Roppant gyorsan lehet vele haladni és még a nehezen hozzáférhető helyeken is tökéletes munka végezhető általa. Ezen kívül, a benzinnel üzemelő motoros fűkasza nagy előnye, hogy nem kerülhet semmilyen áramkábel az útjába.

Egyedül, amire fokozottan figyelnie kell, azok a kövek, téglák, járdaszegély vagy bármilyen nagyobb keménységű akadály, mert a damil, ami a fűszálak vágására tökéletes, az ilyen kellemetlen találkozáskor könnyen elszakadhat. Ilyen baleset természetesen bárkivel bármikor előfordulhat.

Ne is essen kétségbe, ha véletlenül megtörténik! Olyankor simán csak cserélje ki a vágózsinórt és máris tovább használható a motoros fűkasza. Ügyeljen a saját biztonságára és ne legyen rest felvenni a védőszemüveget, meg a kesztyűt!