Pécsi Tavaszi Fesztivál Webshop A bikini felső viszi a prímet

A bikini felső viszi a prímetBikini felső

Egy női fürdőruha karakterét nem feltétlenül a színe adja meg, hanem sokkal inkább a felsőrész lesz az, ami szinte mindenben dönt. A bikini felső annyira szem előtt van a strandon és az uszodában, hogy lehetetlen nem észrevenni. A legtöbben a felső kialakítása miatt vesznek meg egy olyan fürdőruhát, amelyiknek tulajdonképpen a színe és az alsó része sem tetszik.

De mostanában nagy divat, hogy a kétrészes fürdőruhákat nem szettben vásárolják. Vagyis nem kell színben és anyagban illeszkednie egymáshoz tökéletesen a két résznek. Ezzel sokkal nagyobb a szabadsága a nőknek a fürdőruha viselés terén.

Sokkal több kombinációt létre tudnak hozni és azt is megtehetik, hogy csak a kedvenc bikini felső kerül fel a nyaralás során és az alsórészt cserélgetik. Ezzel elkerülhető az, hogy több, egymástól független vonalat barnítson a nap a vállakra és a nyak környékére. A kedvenc bikini felső kihúzza majd a bajból.

Az a legjobb, ha valamilyen semleges színben veszi azt meg, mert így szinte határtalanul kombinálható. Ha pedig nem szereti a kétrészeseket, akkor jöhet szóba az alakformáló egyrészes fürdőruha. Egy bizonyos kor felett vagy egy nem várt mérföldkő átlépése után, néhány hölgynek fixa ideája lesz, hogy el kell takarnia a hasát és túl meztelennek érzi magát a kétrészes fürdőruhában.

Ekkor a kellemeset lehet kombinálni a hasznossal. Az alakformáló egyrészes fürdőruha ugyanis csodásan takarja a hasi részt. Pont azt, amit a legtöbben nem szeretnek magukból láttatni. Egy szimpla egybe-fürdőruha nem képes ezt megtenni. Főleg azok nem, amelyeknek egy kissé fényes az anyaguk. Ugyanis ezek minden kis huplit gyönyörűen engednek láttatni.

Úgyhogy csöbörből vödörbe kerülne, aki ilyent vásárol a „fedés” kedvéért. Talán a mintásak jobban takarnak. De az alakformáló egyrészes fürdőruha ellenfele még nem lépett fel a színen. Úgyhogy, ha Ön is azt szeretné, hogy a pocakpárnák ne szúrják ki a szembejövők szemét, akkor bátra válasszon egy ilyen modellt! Nagyon modern és stílusos kialakításban kaphatóak. Szinte topmodellnek érezheti magát benne az ember.