Pécsi Tavaszi Fesztivál Egészség Bioderma Atoderm olajtusfürdő a sugárzó megjelenéshez

Bioderma Atoderm olajtusfürdő a sugárzó megjelenéshez


bioderma atoderm olajtusfürdő

Az egészségtudatos életmód követői jól tudják, hogy a megfelelő táplálkozás és a gyakori testmozgás mellett, arra is fontos figyelmet fordítani, hogy teljes mértékben bőrbarát termékeket használjanak a napi tisztálkodás során.

A száraz, irritált bőr nedvességtartalmát visszaállító Bioderma Atoderm olajtusfürdő lipidpótló és tápláló alapanyagainak köszönhetően, jelentősen hozzájárulhat az egészségtől sugárzó megjelenés visszanyeréséhez.

A testápoló felvitelével láthatatlan védőfalat húzunk a baktériumok, allergének útjába, amelyek így képtelenek behatolni a bőrrétegbe. A Bioderma Atoderm olajtusfürdő textúrája nem zsíros állagú, nem ragad és a legérzékenyebb bőrtípussal is kíméletesen bánik, ezért is ajánlják a szakemberek kisbabák fürdetéséhez is.

Enyhén illatos habja kicsiknek, nagyoknak egyaránt azonnali komfortérzetet biztosít, nyugtatja a stresszhatásoknak kitett bőrt, közben teljesen ellazít. Az 1 literes kiszerelésben forgalmazott Bioderma Atoderm olajtusfürdő pumpás adagolófejjel van ellátva, ami megkönnyíti és még élvezhetőbbé teszi a használatát.