Pécsi Tavaszi Fesztivál Webshop Biztonsági heveder ipari alpinistáknak

Biztonsági heveder ipari alpinistáknak


Biztonsági heveder

Biztonsági heveder

Biztonsági heveder

Ipari alpinistáknak való testhevedert szeretne vásárolni? Olyat keres, ami többórás munka esetében is kényelmes tud maradni és a mellkason hurkok találhatóak a munkaeszközök rögzítésére?

Ha igen, akkor a legjobb, ha a Netpolc webáruház széles kínálatából válogat, ahol rengeteg strapabíró biztonsági heveder található kedvező áron. A teljesen állítható, extra komfortos, párnázott ülő- és hátrésszel ellátott testheveder univerzális, pántjai ugyanis állíthatóak. A több kikötési pont lehetővé teszi, hogy a levegőben függő személy stabilabban legyen kikötve, ettől válik maximálisan zuhanás-biztossá. A biztonsági heveder kiválasztásánál mindenképp olyat válasszon, amire van CE minősítés is!

Egyes modellek energia-elnyelő karabinerrel vannak ellátva, mások különféle plusz pántokkal vannak kibővítve, valamint hátizsák is jár a vásárlás esetén. Egyszerű zuhanásgátló övek is kaphatóak a webáruházunkban, valamint különféle karabinerek és kötelek. Dolgozzon biztonságosan mindig, mi pedig segítünk ebben a védőeszközeinkkel!