Pécsi Tavaszi Fesztivál Webshop Biztonságos hajdúsító szer

Biztonságos hajdúsító szerVége a ritka hajnak

Manapság már számos különféle tippet lehet ismerni, amivel a kihullott, hulló, illetve kopaszodó frizura dús voltát vissza lehet állítani vagy élettel telivé lehet varázsolni.

Azonban fontos tudni azt a tényt, hogy a haj mellett, a fejbőrt is mindenképpen ápolni kell. A Gettik hajdúsító forradalmian új készítmény, amit csak rá kell szórni és máris láthatóvá válik az a fantasztikus eredmény, amiről eddig csak álmodni mertünk. Ez egy biztonságosnak mondható hajdúsító, ami nem károsítja és nem irritálja a fejbőrt.

Csakis természetes összetevőkből áll, nem tartalmaz színezőket, sem vegyi vagy kémiai anyagokat, amelyek károsíthatják a fejbőrt, illetve a szálakat, vagy azok végeit. Semmilyen mesterséges adalékot nem használtak az előállítása során, hanem minden összetevőt a természetből vontak ki hozzá.

A Gettik hajdúsító használatától senkinek nem kell tartania, még a nagyon érzékeny személyek sem, ugyanis nem válthat ki allergiás reakciókat. Bátran tegyen egy próbát és tapasztalja meg ezt a csodás eredményt, miközben tündököl a szép frizurával!