Pécsi Tavaszi Fesztivál Vásárlás Bízza szakértőkre a bútor szállítás folyamatát!

Bízza szakértőkre a bútor szállítás folyamatát!


bútor szállítás

Vannak olyan feladatok, amelyeket szakemberre kell bízni. Amennyiben nem jártas a költöztetésben, akkor a bútor szállítás megoldása szóba sem jöhet. Először is, nem mindenkinek vannak olyan eszközei, amivel biztonságosan meg lehet emelni a nagyobb bútorokat.

Másodszor pedig könnyedén kárt tehet az eszközben, de akár a testi épségében is, ha nem vigyáz kellően, netán tapasztalatlan ezen a területen. A bútor szállítás lehetőleg több rakodóember kell végezze, hogy a nagy súlyt egyenletesen osszák el. Nem mindegy, hogy modern és vékonyfalú darabokról van szó, esetleg régi masszív szekrényekről, amit megmozdítani is alig lehet. Mindezek mellett pedig ott van a szállítás kérdése is.

Személyautóba általában még a kisebb darabok sem férnek el, valamint a forgalom többi résztvevőjét sem veszélyeztetheti. A bútor szállítás teherautóval valósul meg, amiből van kisebb és nagyobb. A szállítani kívánt bútoroknak megfelelő méretű autó javasolt, amibe belefér a szekrénysor, a kanapé, valamint az ágy. A vezetését pedig profi sofőr végzi.