Pécsi Tavaszi Fesztivál Szolgáltatás Budapesten sem feltétlen egyszerűbb a társkeresés

Budapesten sem feltétlen egyszerűbb a társkeresés


randilehetőség a fővárosban

Azt gondolná az ember, hogy Budapesten hipp-hopp társa talál az ember, legalábbis jóval könnyebben, mint vidéken. Még ha több is a randilehetőség a fővárosban, néha olyan, mintha az ember tűt keresne a szénakazalban (forrás: parom.hu). Az alábbiakban adunk néhány tippet a témában, hogy mit érdemes tenni és persze arról is beszélünk, hogy mit kellene elkerülni, a teljes cikk pedig elérhető a fent említett oldalon.

Első körben fontos, hogy légy tudatos! Nem szégyen, ha csak egy éjszakára vagy pár alkalomra keresel valakit, de legyél ezzel kapcsolatosan őszinte! Neked sem esne jól, ha valaki hitegetne egy darabig, majd hirtelen úgy szívódik fel, mintha az egész meg sem történt volna. Az online világnak sok előnye van, viszont megvan az a hátránya is, miszerint megengedi azt az embereknek, hogy úgy viselkedjenek, ahogy azt nem tenné a való életben.

A karma viszont működik, így érdemes úgy bánnod az internetes randi partnereddel, ahogy azt Te is elvárnád. Ha meggondolod magad nem baj, előfordul az ilyen, de légy egyenes és tisztázd a tényeket! Ha már tudod, hogy mit vagyis inkább kit keresel, akkor aktívan tegyél érte! Egy élő randi alkalmával se viselkedsz passzívan, ezért ha valaki megtisztel azzal, hogy figyelmet szentel neked, akkor kölcsönös érdeklődés esetén te is cselekedj így. Ezzel nemcsak egy sokkal szimpatikusabb és kedvesebb oldaladat tudod megmutatni, de jóval több eredményt is elérhetsz. Ne randizz egyszerre nagyon sok emberrel!

A bőség zavara igencsak érezhető az online társkereső platformokon. Nem probléma, ha különböző emberekkel is randizol, de arra vigyázz, hogy mindig szem előtt tartsd: érző, emberi lényekről van szó! Sajnos sokan hajlamosak ezt elfelejteni, mivel az online világ lehetőséget ad erre. Füllenteni sem éri meg, hiszen előbb vagy utóbb találkozni fogtok. Ha felszedtél pár kilót, akkor ne egy olyan képet tölts fel magadról, amelyiken 10 kilóval soványabban feszítesz. Lehet, hogy kevesebb találatod lesz, de biztos lehetsz benne, hogy ők valóban a mostani önmagadat kedvelik.