Pécsi Tavaszi Fesztivál Szolgáltatás Cégkivonat igénylés többféle formában

Cégkivonat igénylés többféle formában


Megéri a cégkivonat igénylés online

Megéri a cégkivonat igénylés online

Megéri a cégkivonat igénylés online

Bizonyos esetekben nincs szükség közhiteles cégkivonatra. A Metro kártyához a cégkivonat igénylés elektronikus formában is kivitelezhető. Ebben az esetben e-mail-ben fogja megkapni az ügyfél a kért dokumentumot.

Ez a módszer számít jelenleg a legegyszerűbbnek és leggyorsabbnak. Az így kapott adatokat 30 napon keresztül lehet felhasználni. Sokan az ingyenes lehetőségekkel próbálkoznak először, majd csalódniuk kell, hiszen az ilyen oldalakon található adatok csupán tájékoztató jellegűek.

Banki ügyintézéshez kézzel fogható dokumentumokra van szükség, amit a cegkivonatmost.hu postai úton juttat el a megrendelőhöz. A hitelesség miatt nem kell aggódni, mivel az Igazságügyi Minisztérium Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő Szolgálat által ellenőrzött dokumentumokról van szó.

A cégkivonat igénylés alapesetben magyar nyelven történik, ám lehetséges angol, német és francia nyelven is, amennyiben egy külföldön felhasználható apostille változatról van szó. Egyértelmű, hogy aki ezt a kényelmes szolgáltatást választja, az nem fog csalódni.