Pécsi Tavaszi Fesztivál Webshop Címkenyomtató kedvező áron

Címkenyomtató kedvező áron


Egyszerű a nyomtató használata

Egyszerű a nyomtató használata

Egyszerű a nyomtató használata

A vonalkódok sokféle információt tartalmazhatnak. A vonalkód olvasó egy pillanat alatt fényt derít arra, melyik országból származik a csomag, de ezen van feltűntetve a regisztrációs szám is.

Minőségi címkenyomtató hiányában képtelenség jól olvasható feliratokat, vonalkódokat nyomtatni. Ez megnehezíti az azonosítást és akár el is veszhet az áru szállítás közben. Azért, hogy ez ne történhessen meg, olyan címkenyomtatóra van szükség, mint például a Honeywell vagy a Zebra modellek valamelyike, de a TSC-nek is sikerült tökélyre fejlesztenie ezt a technológiát.

Hogyha ár-érték arányban keresünk prémiumminőséget, akkor egy direkt termál nyomtatásra képes modell lehet a megfelelő választás. Hogyha nemcsak papírra szeretnénk nyomtatni, hanem textilre, műanyagra esetleg fémre is, akkor egy termál transzferes címkenyomtató szükséges.

Ez egy speciális festékszalagot használ, amivel szinte mindenre képes nyomtatni. Az ipari változatok is megtalálhatóak a digicode.hu kínálatában, amelyek képesek 24 órán keresztül a folyamatos üzemelésre.