Pécsi Tavaszi Fesztivál Vásárlás Csomagolásnál nélkülözhetetlen a PE fólia

Csomagolásnál nélkülözhetetlen a PE fólia


PE fólia

Amikor egy vállalat termékeit készül útjára indítani, nagyon fontos szempont, hogy az áru ne sérüljön a szállítás során. Hatékony és olcsó megoldás ilyenkor a PE fólia, amivel akár raklapnyi mennyiséget is össze lehet fogni, szorítani, így nincs meg annak a veszélye, hogy a zötykölődésben szétmennek.

A PE fólia remekül megállja a helyét mind az automata, mind a félautomata csomagoláskor. Rendelhető egy- vagy többrétegű is belőle, különféle szélességekben, így az átadott áru összeszedett fóliázásával is megbízhatóságot és szakértelmet tud sugározni a megrendelők felé.

A PE fólia a bútorgyártásban is gyakori csomagoló és védőanyag, a mini rollereken található áttetsző fajtával például fedni lehet a karcolásnak kitett felületeket, mint például az üvegasztal, széktámla, fiókok fogantyúja. Nem utolsósorban, a beépített matracos ágyakat is fóliával húzzák át, hogy a raktárakban és a szállítás közben ne porosodjanak és ne veszítsenek az értékükből. Sok más területen is kiváló csomagoló, így mindenképp szerezze be Ön is!