Pécsi Tavaszi Fesztivál Vásárlás Dolce Gabbana parfüm kultikus hírnévvel

Dolce Gabbana parfüm kultikus hírnévvel


Dolce Gabbana parfüm

A márka alapítói Domenico Dolce és Stefano Gabbana 1982-ben ismerkedtek meg. Eleinte külön dolgoztak, de aztán egyetlen márkanév alatt egyesültek és 3 évvel később megnyitották a divatházukat. Az első Dolce Gabbana parfüm, a for Women debütálása 1994-ben történt. Azóta a cég továbbra is új, modern és luxusillatokkal örvendezteti meg a nagyközönséget. 

A vip-parfum.hu online áruházunkban megtalálhatja a Pour Femme, a Light Blue, a the One, a Desire the One, a Rose the One, az Anthology L’Imperatrice 3, a Light Blue Dreaming in Portofino és más aromákat. Az izgalmas és örök klasszikusnak számító Light Blue Dolce Gabbana parfüm az örömteli nyári napok és emlékezetes esték illatát mutatja be.

Az illat egy romantikus történetet ír le, amiben egy férfi megismerkedik egy nővel. A Desire the One a fény és az árnyék, a kísértés és a csábítás titokzatos világához kapcsolódik. A Dolce Gabbana parfüm a sikeres és a bátor embereknek szól, vagyis azoknak, akik tudják, hogyan élvezhetik maximálisan az életet megbánások nélkül.