Pécsi Tavaszi Fesztivál Webshop Drágább az ingatlan, ha van öntözőrendszer

Drágább az ingatlan, ha van öntözőrendszer


öntözőrendszer

Már sokszor tisztáztuk, hogy miért olyan nagyszerűek a locsolóberendezések, de sok kerttulajdonos még mindig gyorsan rámutat arra, hogy a készülék telepítésének költségei magasak. Ez az oka annak, hogy a lakosság többsége a gyep és a kertek esetében az öntözőrendszer helyett, még mindig a hagyományos tömlős öntözést használja. Bár a gyepszórók kezdeti költségei magasak lehetnek, mindig találhatunk olyan telepítő céget, ami megfizethető árú felszerelést kínál, aminek a hatékonysága végül megtérül. Mi több?

Egy professzionális cégnél általában kellemesebb ajánlatokat találhatunk a folyamatos karbantartási szolgáltatásokra. Az automata öntözőrendszer rengeteg időt takaríthat meg és még abban is segíthet, hogy a gyepfelületet nagyon kevés erőfeszítéssel buja megjelenésűvé tegyük. Csak be kell állítanunk egy időzítőt az öntözés időpontjára és hosszára. Azoknak pedig, akik esetleg a házuk eladásán gondolkodnak, az öntözőrendszer segít megemelni az ingatlan értékét, hiszen a legtöbb megfelelően karbantartott kert vonzóbbá teszi az ingatlant.

Nálunk korrekt a kerti öntözőrendszer ár

A kérdést, hogy megéri-e sprinkler berendezést telepíteni az otthonomba, több ezer háztulajdonos teszi fel országszerte. A válasz erre az abszolút igen. Az alábbiakban elmagyarázzuk a miértjét. A kerti öntözőrendszer ár ellenébe olyan készüléket kapunk, ami időt és pénzt takarít meg nekünk. Sajnos sok ingatlantulajdonos, függetlenül attól, hogy kereskedelmi vagy lakóingatlanról van szó, túlzott mennyiségű vizet használ, hogy a pázsit ne sárguljon meg. Ez viszont a szükségesnél jóval több pénzükbe kerül és jelentősen megnöveli a vízszámlát. A helyzet az, hogy a kerti öntözőrendszer ár végül kifizetődik.

Locsoló nélkül az ingatlantulajdonosok feláldozzák a teljes vízfelhasználás feletti ellenőrzést. Ez talán ellentmondásosnak hangzik, ha Ön hozzászokott a gyep kézi öntözéséhez, de ha az ilyen feladatokat egy automata, időzített készülékre bízza, az hihetetlenül hatékonyabb. Ráadásul a kerti öntözőrendszer ár megfizetése révén, pontosan nyomon követheti, hogy mennyi vizet használ.