Pécsi Tavaszi Fesztivál Webshop Dupla funkciójú mágneses rajztábla

Dupla funkciójú mágneses rajztábla


mágneses rajztábla

Egyre több olyan játékot találhatunk, ami mind az élmények szerzéséhez, mind a tanuláshoz hozzájárulnak. A duplafunkciós mágneses rajztábla erre tökéletesen alkalmas, ugyanis rengeteg lehetőséget tartogat a kis lurkóknak.

A tábla tulajdonképpen azért nevezhető dupla rendeltetésűnek, mivel mind a két oldalán lehet tevékenykedni, a fekete felületen fehér krétával, a fehéren pedig a feketével. Ezáltal a több gyermekes családoknak kimondottan alkalmas lehet a játékszer. Lényegében olyan mókás feladatok ellátása lehetséges a 3 éves kortól ajánlott mágneses rajztábla felületén, mint a rajzolás, a számok gyakorlása, vgy éppen az betűk memorizálása. A mágneses rajztábla tartozékaként említhetjük a filctollakat, a szivacsot, illetve a pár krétát és 2 darab színes mágnest, amiket kényelmesen a tálcán tárolhatunk.

A számoláshoz, illetve a szavak alkotáshoz plusz mágneseket is könnyedén beszerezhetünk. Attól pedig nem kell tartanunk, hogy a gyermekeink hamar kinövik majd a játékot, hiszen a mágneses rajtábla állítható magasságú.