Pécsi Tavaszi Fesztivál Webshop Egyedi fali képek a vagány nappalihoz

Egyedi fali képek a vagány nappalihoz


fali képek

Egy falon lógó festménynél csak az a jobb, ha mi készítettük el a művet. A fali képek feldobják a nappali vagy más szoba kinézetét és különleges hatással vannak a lakókra. Mára bizonyított tény, hogy az emberek érzékelik a színeket és mindig érzelmi szinten reagálnak rájuk.

A sötétebb árnyalatok komolyságot tükröznek, a világosabbak pedig szabadabbak. A világos és langyos színek melegséggel töltik el az embert, miközben a hideg segít koncentrálni. Amikor olyan művet nézünk, amelyik majd szétrobban a színek kavalkádjában, akkor hirtelen nekünk is mehetnékünk támad, mi is szeretnénk felfedezni a környéket. Ha egyszerűbb minták vagy meggondolt színek lógnak a fejünk a felett, akkor a harmónia segít a munkában is. Innentől kezdve, a fali képek még több erővel rendelkeznek és csak azt kell eldönteni, hogy melyiket készítjük el.

Ha pedig nem tudunk úgy festeni, ahogy álmainkban szerettünk volna, akkor még mindig választhatjuk a számfestés kényelmes és egyszerű változatát. A végeredmény így is tökéletes lesz.