Pécsi Tavaszi Fesztivál Webshop Egyenletes hőmérséklet télen-nyáron fan coil termosztáttal

Egyenletes hőmérséklet télen-nyáron fan coil termosztáttal


fan coil termosztát

Télen fűteni kell, nyáron hűteni! A fan coil termosztát a mai rohanó világban mindezt képes felügyelni. A mérsékelt éghajlati övezetben élünk, mégis azt érzékeljük egy ideje, hogy eltörlődtek az évszakok, télből nyárba lépünk és fordítva.

Az egyre extrémebb hőmérsékletekhez pedig igazodnunk kell házon belül is. Az épületgépészet technológiai fejlődésével több megoldás között is választhatunk, ezek egyike a fan coil rendszer, ami fűt vagy hűt szükség szerint.

Ennek a szisztémának pedig egy igen okos kis vezéregyénisége a fan coil termosztát, ami teljesen automatikusan vezérli a fűtést vagy éppen a hűtést, attól függően, hogy melyik helyiségben milyen hőmérsékletre van szükség.

Az ilyen megoldások elengedhetetlenek egy hatalmas irodaházban, egyéb intézményekben, de természetesen a mindennapjaink kényelmét is nagyszerűen szolgálhatja a fan coil termosztát által vezérelt rendszer, ami költséghatékony és teljesen megfizethető. A Honeywell termékeit ajánljuk, amelyek közül tekerőgombos és LCD kijelzős kivitel is választható.