Pécsi Tavaszi Fesztivál Webshop Egyszerű műköröm zseléből és gél lakkból

Egyszerű műköröm zseléből és gél lakkbólEgyszerű műköröm

A körömdíszítés lehet nagyon bonyolult és különleges, de lehet meglepően egyszerű is. Nemcsak külföldön, de már hazánkban is nagyon elterjedt az egyszerű műköröm. Természetesen az egyszerű nem kell feltétlenül unalmasat jelentsen, hiszen közöttük is vannak nagyon mutatós modellek.

Egyik ilyen éppen a french, vagyis a francia manikűr, ami éppen az egyszerűségétől olyan izgalmas és nőies. Az elkészítéséhez mindenképpen kell pár speciális anyag, amelyeket jó árban és szuper minőségben meg lehet vásárolni a gellakk.com webáruházból. Díszítés ide vagy oda, még az egyszerű műköröm elkészítése sem lehetséges a megfelelő anyagok és eszközök nélkül.

Online shopunkban természetesen nemcsak a díszítő kövek, strasszok, fóliák, stb. kaphatóak, hanem a legjobb minőségű alapanyagok és eszközök óriási választékban. Az egyszerű műköröm alapja természetesen a zselé vagy a gél lakk, amit az UV vagy LED lámpa köt meg. A vásárlásnál azonban nem szabad megfeledkezni a különböző előkészítő folyadékokról, reszelőkről, bufferekről sem.