Pécsi Tavaszi Fesztivál Vásárlás Ékszer doboz a stílusos tároláshoz

Ékszer doboz a stílusos tároláshoz


ékszer doboz

Ékszert kapni és ajándékozni is öröm. Utóbbi esetben nem árt a szemet gyönyörködtető darabot elegáns csomagolással illetni. Ékszer doboz több variációban létezik, az egészen szimpla, kisméretű modellektől kezdve, a több fiókkal, fakkal rendelkező típusokig.

Amikor ékszer dobozt választunk, nemcsak a dizájn és a méret döntő, de az is, hogy mit kívánunk belehelyezni. Több, kisebb méretű fülbevalóhoz például a tálca méretű, kisebb fakkokkal rendelkező dukál, de kapható külön gyűrűkhöz, karkötőkhöz méretezett tároló is. Ajándék gyanánt az 1-2 ékszer tárolására szakosodott dobozok ajánlottak, míg otthoni tárolás céljából a több fiókos kivitelt érdemes választani.

Ha ékszer dobozban tároljuk a kincseinket, megóvjuk a karcolástól, attól, hogy elhagyjuk vagy olyan kezekbe kerüljön, amit nem szeretnénk. A kínálat annyira bőséges, hogy mindenki megtalálja a saját kedvencét, legyen az bármilyen szín vagy forma. A kisebb dobozok utazáshoz is praktikusak. A biztonságos környezet az ékszereinknek is jár. Nyaraláshoz kötelező beszerezni egyet!