Pécsi Tavaszi Fesztivál Egészség Elérkezett a fogciszta műtét ideje

Elérkezett a fogciszta műtét idejeFogciszta műtét

Nem túl kellemes, ha egy ciszta jelenik meg a szánkban. Elképzelhető, hogy tompa fájdalmat érzünk a helyén. Ha nem keressük fel a szájsebészt a fogciszta műtét érdekében, akkor elképzelhető, hogy a nyomásérzés még intenzívebbé válik. Sajnos, előfordulhat az is, hogy a fog meggyengül, és mozgatható lesz. Rágás közben is nehézségeket okozhat, ha van a szánkban egy ciszta. Ebben a helyzetben jogosan tesszük fel azt a kérdést, hogy vajon kihez forduljunk segítségért?

Az Etele Dental szájsebészei profinak bizonyulnak a fogciszta műtét szempontjából, tehát érdemes náluk kopogtatnunk. A megadott időpontban készségesen fogadnak minket, és mindent elmondanak a tervezett beavatkozással kapcsolatban. Arról is tájékoztatnak, hogy a gyökéren lévő, vízzel teli hólyag esetében feltétlenül szükség lesz röntgenezésre is. Ilyenkor sajnos el kell távolítani a gyökércsúcsot is.

Nagyon előnyös, ha a fogciszta műtét még azelőtt megtörténik, mielőtt tályogosodás alakulna ki, hiszen így már sokkal körülményesebb a gyógyulás. A 11. kerületi szájsebészet Budapest készséggel várja a jelentkezésünket abban az esetben is, ha például a bölcsességfogunk kioperálására van szükség. A foggyökér eltávolítására is lehetőség nyílik. Az arcüregzárásban is nagyon gyakorlottak a doktorok, ezért érdemes a segítségüket kérnünk. A szájsebészet Budapest az Etele út 39. szám alatt található, ezért ide kell eljönnünk a beavatkozások érdekében. Hétfőtől péntekig 9 és 19 óra között fogadnak pácienseket.

Esetleg szombatra is kérhetünk időpontot a 8 és 15 óra közötti intervallumban. A lemondásra legfeljebb 12 órával a kezelés előtt van lehetőségünk, ezt követően már felárat kell fizetnünk. A szájsebészet Budapest recepciósa SMS-ben fog értesíteni a közelgő időpontról, ezért biztosan nem fogunk róla megfeledkezni. A rendelő megközelítése nem okoz majd nehézséget, ugyanis Kelenföld szívébe kell majd eljutnunk. Ha a négyes metróval érkezünk, akkor a Bikás parknál kell leszállnunk, majd ezt követően néhány perces séta következik az Etele út irányába.