Pécsi Tavaszi Fesztivál Vásárlás Életet menthet a Fi relé bekötése

Életet menthet a Fi relé bekötése


Fi relé bekötése

Az életünket nagyban megkönnyítik a különféle berendezések, amelyek működéshez gyakran elektromos áramra van szükség. Ez az energiaforrás ugyanakkor nem megfelelő kezelés esetén ugyanolyan káros lehet, mint amilyen hasznos. Már viszonylag kisebb mennyiség is megzavarhatja egyes emberek szívritmusát, ami egészségügyi problémákat vetít előre.

A Fi relé bekötése által jelentősen csökkenthető a sérülések kockázata. Az életvédelmi relének is nevezett berendezés lényege, hogy amikor azt érzékeli, hogy a megszokott irányoktól eltérően olyan szivárgás, plusz felvétel következik be, aminek nincs helye, akkor azonnal lekapcsolja az áramot. A Fi relé bekötése egyértelműen életet menthet, ezért véletlenül sem szabad kispórolni.

Egy hibás vezeték megérintésekor az elektromosság azonnal a kisebb ellenállás irányába fog haladni. Ez a rendszerből egy minimális elvonást jelent, de mégis elég az ahhoz, hogy a biztonsági rendszer észlelje. Igaz, hogy ez időbe telik, de csak pár pillanatba. A Fi relé bekötése szakértő kezek által kell megvalósuljon, mert csak így garantált a maximális biztonság.