Pécsi Tavaszi Fesztivál Webshop Érdemes felszereltetni a szobatermosztát valamelyikét

Érdemes felszereltetni a szobatermosztát valamelyikét


szobatermosztát

A megfelelő hőmérséklet biztosítása egy családi otthonban kiemelten fontos, hiszen senki sem szeret hideg lakásban élni. Ebből a szempontból a szobatermosztát előkelő szerepben van, ugyanis a meglétével egyszerűen be lehet állítani a kívánt hőfokot, de ettől még jóval többre is képes.

A programozható termosztát sokat fejlődött az évek során, ma már a rádiós az elterjedtebb, a vezetékes helyett. A WI-FI rendszeren alapuló szobatermosztát könnyedén csatlakozik a már kiépített rádiófrekvenciás egységhez, majd remekül veszi a folyamatos jeleket. Alkalmas házak, lakások, nyaralók fűtésének ellátására. A gázkazánhoz kapcsolódó szobatermosztát nemcsak fűtésre, hanem hűtésre is hasznosítható. Egyedileg programozható a legtöbb verzió, mivel több napos periódusokat is be lehet rajta állítani.

Példának okáért, egy hosszabb távollét során is megoldható, hogy a rendszer saját magát irányítsa. Az automatikus nyári és téli időszámítás további pozitívumot jelent. A LED világítással felszerelt kijelző pedig, a jól láthatóság mellett, a remek kezelhetőséget is garantálja.