Pécsi Tavaszi Fesztivál Vásárlás Eredeti bőr férfi táska

Eredeti bőr férfi táska


férfi táska

Amint a nőknek, úgy a férfiaknak is vannak olyan dolgaik, amelyeket mindig maguknál tartanak, bárhová mennek. Éppen ezért, a férfi táska kétségkívül nélkülözhetetlen kiegészítő, amit manapság már igazán divatos, elegáns változatokban készítenek a gyártók.

A taskagaleria.hu webshop bőséges felhozatalában felfedezhetjük az akta-, irat-, oldal-, öv- és autós táskákat egyaránt, aminek köszönhetően minden férfi megtalálja az igényeinek tökéletesen megfelelő példányt.

Kifejezetten jól néz ki például a palettán helyet kapott Puma Academy cipőmintás, kisméretű férfi táska, ami erős vászonból készült. Belsejében egy nagy rekesz található, illetve zseb is. A táska külső részén cipzárral zárható zseb helyezkedik el, vállpántja pedig állítható.

Munkahelyre vagy iskolába ideális választás a valódi bőrből készült, barna színű Burkely Antique Avery férfi táska, rendkívül praktikus belső kialakítással. Ez a laptop táska állítható és levehető pánttal rendelkezik, elő- és hátrészén cipzáras zseb található.