Pécsi Tavaszi Fesztivál Szolgáltatás Eredeti ötlet az esküvői dekoráció házilag

Eredeti ötlet az esküvői dekoráció házilag


esküvői dekoráció házilag

Az esküvői dekoráció elkészítését bízhatjuk profikra is, hiszen ők minden elképzelésünket képesek megvalósítani, azonban ezért a szolgáltatásért viszonylag magas összeget kérnek. A nagy napra való készülődés viszont sok pénzbe kerül, ezért jelentős összeget spórolhatunk, ha az esküvői dekoráció házilag kerül elkészítésre. Igazán egyszerű és nagyszerű dekorációk alkothatóak meg némi fantáziával és kreativitással, akár fillérekből is.

A vintage stílusú tárgyaknál keresve sem találnánk jobbat, ha úgy döntünk, hogy az esküvői dekoráció házilag születik meg. Persze a díszítőelemek különböznek a benti és a kinti dekorációknál, ennek érdemes utánanézni például a hobbijaim.hu weboldalon. Anyagilag és esztétikai szempontból egyaránt kiváló ötlet.

Esküvői asztaldíszek házilag szezonális virágokkal

Szemet gyönyörködtető eredmény érhető el ezekből az alapanyagokból, ami kifejezetten kellemes meglepetést okoz a meghívottaknak. Készülhetnek esküvői asztaldíszek házilag szalagokkal, csipkével dekorált átlátszó üvegből, amibe belehelyezhetünk pár szál vágott virágot a kedvenceink közül. Továbbá, egyedileg díszített gyertyákat is elhelyezhetünk az asztalokra, mert remek hangulatot biztosítanak.

Ha az esküvői asztaldíszek házilag készülnek el, akkor biztosan tükrözik a menyasszony stílusát, ízlését. Az ültetőkártyák mellé, a násznépnek szánt aprócska vendégváró ajándékokkal is kedveskedhetünk a meghívottaknak a nagy napon. Ez lehet szalaggal átkötött papírdobozka, benne egy kis csokoládéval vagy szép idézettel. Exkluzív megoldást adnak ezek az apróságok.