Pécsi Tavaszi Fesztivál Webshop Esztétikus megoldás a vezeték nélküli töltő

Esztétikus megoldás a vezeték nélküli töltő


Különleges töltők

Szinte nem is telik el úgy nap, hogy ne kéne feltöltenünk a telefonunkat. Ha van egy dolog, amiről senki sem szokott megfeledkezni, akkor az a telefon töltése. El sem tudjuk képzelni a napunkat nélküle, ezért mindig ügyelünk, hogy megfelelő töltöttségi szintet mutasson az akku állapota.

A vezeték nélküli töltő meghosszabbítja a csatlakozó élettartamát. A hagyományos töltőfejek idővel beletörhetnek a telefonba, a kábelek megszakadnak a ki-behúzgálástól és nem mellesleg sokkal elegánsabb megoldás egy vezeték nélküli töltő használata.

Csak rá kell helyeznünk a telefont és a töltés már el is kezdődik. Bár nem mindegy, hogy milyen telefonnal tesszük ezt, mert kompatibilisnek kell lennie a vezeték nélküli töltővel.

Amennyiben nem az, még akkor sincs minden veszve ugyanis létezik olyan adapter, amivel bármelyik okostelefont lehet használni vezeték nélküli töltővel. Most már nem jelent hátrányt a lassú töltés, ugyanis ezek az eszközök 5W-tól egészen 15W teljesítményre is képesek. Bár egyesek szerint, az állandó gyorstöltés némileg lerövidítheti az akku élettartamát.