Pécsi Tavaszi Fesztivál Vásárlás Évekig tartós Polifarbe mészfesték

Évekig tartós Polifarbe mészfesték


Polifarbe mészfesték

Amikor már felújításra, mázolásra kerül a sor, akkor mindenki arra törekszik, hogy a beavatkozás minél időtállóbb legyen. Ilyen tekintetben a Polifarbe mészfesték remek döntés. Amellett, hogy igen gazdaságosan beszerezhető és pazarlásmentesen felvihető a falfelületekre, még környezetkímélő is, aminek fertőtlenítőhatása kiváló.

Ezen kívül nem szabad megfeledkezni a Polifarbe mészfesték kopásállóságáról, illetve lég- és páraáteresztő tulajdonságáról sem.

Mint az egyéb festékfajták esetében, így ennél a típusnál is fontos, hogy a kezelni kívánt szilárd felületet előzetesen mentesíteni kell a különféle szennyeződésektől, valamint a portól, de az alapvető szárazságáról is gondoskodni kell.

A Polifarbe mészfesték mindenképpen tartós bevonatnak számít, tehát megéri a befektetést, hiszen az alkalmazása után több évig egészen biztosan nem kell újból bemeszelni. Tehát, ha felfrissítené az otthonát, keresse fel a festekarena.hu webáruházat és győződjön meg a csábító árfekvésű, ám minőségi felhozatalról!