Pécsi Tavaszi Fesztivál Vásárlás Feliratos törölköző, mint reklámfelület

Feliratos törölköző, mint reklámfelületFeliratos törölköző

A törölköző egy nagyon fontos tisztálkodási eszközünk, amit nap mint nap használunk. Nem csoda, ha a háziasszonyok arra törekednek, hogy a törölközőből soha ne legyen hiány. Azt viszont kevesen tudják, hogy ezt a terméket lehet reklámcélra is használni.

A megfelelő szlogennel ellátott feliratos törölköző állandó jellegű reklámfelületnek szolgál. Ezt a praktikus reklámozást használják a turisztikai iparban, amikor a saját logójukat hímeztetik a törölközőkre, köntösökre, papucsokra.

De nemcsak a vendéglátó iparban érdemes ezt a lehetőséget kihasználni. Tulajdonképpen egy feliratos törölköző remek céges ajándék lehet. Sőt, egy reklámkampány keretén belül, ingyenes terjesztőfelületté is válhat, hiszen egy jó minőségű darabnak bárki örvend, még akkor is, ha rajta van valahol egy felirat. Persze a feliratos törölköző csak akkor válik hatékony reklámfelületté, ha azt konkrétan használati tárggyá lehet alakítani, mert ha az első mosásnál kifakul vagy szétesik, elveszíti a potenciális vásárlók bizalmát.