Pécsi Tavaszi Fesztivál Szolgáltatás Ferihegy autó parkoló jutányos áron

Ferihegy autó parkoló jutányos áron


Ferihegy autó parkoló

Amennyiben hosszabb útra készül és emiatt repülővel kell elutaznia, gondoskodnia kell az autójának megfelelő tárolásáról is. A F.A.P. segítségére bármikor számíthat, hiszen ez jutányos áron biztosítja a klienseinek a fedett vagy szabadtéri parkolóhelyeket. A Ferihegy autó parkoló rendezett és szervezett működése számos embernek vált megnyerővé.

Rendszeresen térnek vissza hozzánk, amikor a Liszt Ferenc repülőtérről indulnak nyaralni vagy külföldön üzletet kötni. A Ferihegy autó parkoló Vecsés határában van, közel az A és B terminálokhoz. Cégünk transzferbuszt is indít a kliensek szállításához, amit akkor is igénybe vehet, amikor visszatért a repülőútjáról.

Az árak fapadosak, a kiszolgálás azonban első osztályú! A Ferihegy autó parkoló a 400-as út mellett található, a nap 24 órájában kamerával és őrzővédőkkel megfigyelt terület. A személygépkocsikon túl, hajók, motorok, munkagépek és utánfutók tárolására is lehetőség van, akár hónapokon át. Egyéni szerződést is igényelhet, ha hosszabb ideig fog itt parkolni.