Pécsi Tavaszi Fesztivál Webshop Feszesen illeszkedő jóga ruházat

Feszesen illeszkedő jóga ruházat


jóga ruházat

A piacon kapható rengeteg jógatermék mellett, egyáltalán nem meglepő, hogy amikor megpróbáljuk kiválasztani, mit vegyünk fel az órára, az megzavarja a belső nyugalmunkat. Végül is a jóga ruházat meghatározza a kényelem érzetet és a gyakorlatokról alkotott általános benyomást.

Például egy nem megfelelő jóganadrág megvásárlása akadályozhat minket bizonyos ászanák végrehajtásában, vagy felfedheti a túlzott izzadásunkat a körülöttünk lévők előtt. A jóga ruházat kiválasztásakor először azt kell átgondolnunk, hogy milyen fajta gyakorlatot végzünk. Az erőteljes Vinyasa jógához például a jól illeszkedő és nyúló, valamint légáteresztő anyagú ruhadarabok alkalmasak. Ön inkább a nyugodtabb és csendesebb stílust kedveli?

Akkor viszont lazább nadrágokra lesz szüksége. A fenti állítások a jóga felső esetében is mind igazak. Ha a temperamentumosabb gyakorlatokat kedveli, akkor jó szellőző felső után kell néznie. Ha pedig a lágyabb edzésformát szereti, keressen olyan laza jóga ruházatot, ami teret ad a szabad mozgásnak!