Pécsi Tavaszi Fesztivál Vásárlás A fonal webshop megtanít horgolni

A fonal webshop megtanít horgolniFonal webshop

Fonal webshop

Régen természetes volt, hogy a hölgyek tudtak varrni, horgolni és hímezni. Ma már sokkal alacsonyabb azoknak a nőknek a száma, akik képesek ruhákat vagy dísztárgyakat alkotni tű és fonal segítségével. Persze akkor sincs veszve semmi, ha valaki el szeretné sajátítani a fentebb említett technikákat a fonal webshop révén.

Az itt található videók részletes útmutatóul szolgálnak a tanulni vágyó hölgyek részére, ezért hamarosan csodás műalkotások születhetnek, az ügyes ujjaiknak köszönhetően.

A fonal webshop többek között azt is megmutatja, hogyan lehet egymás fölött elhelyezkedő öltéseket készíteni. Ezenkívül, lehetőség nyílik mágikus körök készítésére és díszítésére is. A szakemberek részletesen elmagyarázzák a videóban azt is, hogyan kell madaras mintával ellátott csuprot készíteni.

Mivel a fonal webshop szerint nincsen szükség sokféle alapanyagra és nagy tudásra a művészkedés érdekében, ezért a kezdők is nyugodtan megpróbálkozhatnak vele. A díszítésben rengeteget segíthetnek a gombok és a kiegészítők is.