Pécsi Tavaszi Fesztivál Webshop A fotós szett alapvető részei

A fotós szett alapvető részeiFotós szett

A webshopok világában megismerkedhet a fényképezéshez használható valamennyi eszközzel. Napjainkra igen elterjedt és közkedvelt a mobil fotós szett összeállítás.

Ez egyben is megvásárolható, hiszen minden megtalálható benne, amire szüksége lehet a képek készítése során. Egy amatőr fotósnak is ideális választás. Alkalmas a szállításra és bárhol összeállítható. Használhatja úgy portrékészítésre, mint tárgyak fotózására. Kis helyen elfér, összeállítása nem igényli egy teljes helyiség kiürítését. A fotós szett tartozékai közé sorolható 3 darab vaku is, amelyekhez az állvány szintén adott. Két vakuhoz softbox is jár. Ezek feladata a főfény és derítőfény, a harmadik vakuhoz kombinált szűkítőt adnak, aminek a lényege a hajfény vagy élfény biztosítása.

A fotós szett egy táskát is magába foglal. A vakuk fénye szabályozható manuálisan. Kis szenzorokkal vannak ellátva, így ha az egyik működni kezd, automatikusan utána a másik kettő is fog. A fotós szetthez praktikus hátterek is beszerezhetőek. Ezek lehetnek színesek, de fehér háttérrel is kiváló.