Pécsi Tavaszi Fesztivál Webshop Gérvágó fűrész praktikus kivitelben

Gérvágó fűrész praktikus kivitelben


gérvágó fűrész

Elméletben nagyon könnyűnek tűnhet méretre vágni a különféle faanyagokat, parkettát, gerendát stb. Viszont a gyakorlatban már teljesen más a helyzet. Puszta kézzel még csak próbálkozni sem érdemes.

Azonban egy modern gérvágó fűrész rendkívül precíz szerszámnak számít, amivel pontos vágatokat lehet kivitelezni. Kifinomultabb beállításokat eszközölhetünk ezáltal, ellenben azzal, hogyha csupán csak egy gérvágó ládát alkalmaznánk. A gérvágó fűrész rendelésnél a fordulatszámra nagy hangsúlyt kell fektetni.

Minél magasabb a fordulatszám, annál könnyebben birkózik meg a keményebb faanyagokkal. Hobbibarkácsolás szempontjából a 4200-5000 fordulat/perc sebességgel dolgozó gérvágó fűrész általában elég. Aki szeretne, az választhat olyan ipari munkákra tervezett változatot is, amelyikkel alumíniumot, fémet és műanyagot is megmunkálhat.

Hogyha 2 az 1-ben megoldásra van szükségünk, akkor jó helyen járunk, mivel a kínálatban megtalálhatóak az asztali körfűrésszé alakítható modellek is. Tehát gondolja át alaposan, majd válasszon az igényeihez mérten!