Pécsi Tavaszi Fesztivál Vásárlás Gyors munkát végez a vésőkalapács

Gyors munkát végez a vésőkalapács


vésőkalapács

Vésni, fúrni gyakran kell, amikor felújítás történik vagy az elektromos hálózat kábeleinek szeretnénk előkészíteni a helyet. A teremtés előfeltétele gyakran a rombolás. Amíg régen ezt a feladatot aprólékosan még kézi vésővel és kalapáccsal oldották meg, addig manapság már ehhez gépi segítség áll rendelkezésre, vésőkalapács formájában.

A speciális berendezés többféle formában, teljesítményben elérhető. A modernebb változatok már digitális szabályozó rendszerrel rendelkeznek. Ha a vakolatot kell eltávolítani vagy kábelt átjuttatni egyik helyiségből a másikba, a vésőkalapács azonnali segítséget nyújt. Specifikációi között megemlíthető az UVP technológia, ami a rezgéscsillapításban fejti ki a hatását, hogy kényelmesen lehessen vele dolgozni.

A szénkefe nélküli BL motor extra tartósságot garantál. Nemcsak hálózatról, de áramfejlesztőről ugyanúgy használható a vésőkalapács. A Hitachi (HiKOKI) márka védjegye alatt olyan új technológia jut el minden vásárlóhoz, amivel a hatékonyság új foka érhető el. Kár lenne ezt az eszközt mellőzni az aktív tevékenységekből.