Pécsi Tavaszi Fesztivál Vásárlás Gyorsan összeállítható a kutyakennel

Gyorsan összeállítható a kutyakennel


kutyakennel

Kimondottan szerencsésnek érezhetjük magunkat, ha a lakásunkhoz tartozik egy igen tágas udvar is. Itt mindent úgy alakíthatunk, hogy az megfeleljen a saját igényeinknek. Amennyiben házőrzőt is tartunk, akkor a kutyakennel telepítése szinte teljesen elengedhetetlen. Több oka lehet annak, hogy felállítunk egy ilyen külön részt, ahol a kedvencünk teljesen biztonságban lehet. Először is remek alternatívája annak, ha nem szeretnénk láncon tartani. A kutyakennel alja általában betonozott, ami megkönnyíti a takarítást.

Több mint 4 lapméteres területen elfér a házikó és még bőven jut hely a mozgáshoz is. Természetesen ez nem állandó lakhelynek minősül, csak alkalminak, olyan esetekre, amikor nem szeretnénk, ha szabadon lenne az állat. Amikor vendégek érkeznek vagy éppen felújítás, építés zajlik, zavaró tud lenni, ha a négylábú mindig körülöttünk tartózkodik. A kutyakennel összeállításával rendelkezésre áll a kis külön tér, ahol ő is teljesen békében pihenhet, amíg az átjáróház megszűnik az udvaron. A 2 és 3D kerítéspanelekből álló szerkezet nagy stabilitással rendelkezik.

Kimondottan stílusos a fa oszlop

Ahogy a kutyusnak elkerítjük a saját kis területét, nagyjából úgy történik ez meg az otthonunk körülkerítésénél is. Az ember szereti, ha ki van jelölve a területe és azt mindenki tiszteletben tartja. A fa oszlop kimondottan előnyös megoldást jelent a kerítés telepítésekor. A természetes elem jól beleillik a környezetbe és egyszerűen cserélhető, ha esetleg megunnánk vagy bővítésre kerülne sor. Választható kerek vagy szögletes kivitelben.

A fa oszlop felületéhez U alakú szeggel egyszerűen hozzárögzíthető a drót, így a telepítés kényelmesen elvégezhető, minden különösebb szaktudás nélkül. Hasznos tipp a feladatvégzéshez, hogy egy kevés rész maradjon kiállva a fa oszlop síkjából, mert így fogóval könnyedén eltávolítható a rögzítő egység, ha a kerítés visszabontására valamilyen okból sor kerülne. A 7×7 vagy 9×9-es fa oszlop kellő stabilitást nyújt, valamint minimális felületkezelést követően, kifejezetten tartóssá válik a természeti hatásokkal szemben.