Pécsi Tavaszi Fesztivál Webshop Hajvégápoló egzotikus gyümölcsökből

Hajvégápoló egzotikus gyümölcsökből


hajvégápoló

Nagyon csúnya látványt nyújtanak a töredezett hajvégek és amikor ez a kellemetlenség jelentkezik, igyekszünk minél előbb tenni ellene. A probléma megoldásában a hajvégápoló nyújthat igazi segítséget, ami jó, ha természetes alapanyagokból készül. Sok esetben szükség van egy ilyen készítményre, hiszen az egészséges, ragyogó hajkorona igazán vonzó és esztétikus.

Egy természetes hajvégápoló olaj hidratálja a hajvégeket, megóvja a szárazságtól, valamint megelőzi a szálak töredezettségének kialakulását. A medinatural.hu webáruház gazdag kínálatában még egzotikus gyümölcsökből előállított készítmények megvételére is van lehetőség.

Például az avokádó bőr- és hajvégápoló olaj regenerálja és csillogóvá teszi a száraz, töredezett hajat, de meg is erősíti, illetve serkenti annak növekedését. Csodálatos hatása van a frizurára és mivel antibakteriális jellegű, ezért csökkenti a korpát és a viszketést a fejbőrön. Ez a hajvégápoló hozzájárul a hajhullás csökkentéséhez is az A-vitamin, a magnézium- és a réztartalmának köszönhetően.

A haj mellett, a bőrünk ápolását sem szabad elhanyagolnunk, mert a száraz felhám nemcsak csúnya, hanem igencsak kellemetlen is. Erre a célra a legfinomabb fajta a mandulaolaj, ami még a legérzékenyebb bababőr gyengéd ápolására is ideális. Az érzékeny és száraz bőr elsőrendű tápláló és védő olaja, hiszen bársonyosító hatásával finomságot és selymes fényt kölcsönöz a felhámnak.

Mandulaolaj szintén vásárolható a webáruházból, méghozzá nagyon jó áron. Annyira kíméletes készítmény, hogy még ekcémás bőrre is nyugodtan használható. Ugyanakkor arclemosónak, ajakápolónak is optimális, továbbá puhítja a sarok, talp és könyök felületén megkeményedett bőrt.

A mandulaolaj gyakran használt termék a terhes nőknél, mert nagy szerepe van a striák kialakulásának a megelőzésében. Már a várandósság harmadik hónapjától el lehet kezdeni használni a kritikus pontokon. A mandulaolaj bőr-rugalmasító tulajdonságának köszönhetően, megakadályozza a kötőszöveti rostok szakadását, ami a terhességi csíkok kialakulását okozza.