Pécsi Tavaszi Fesztivál Egészség Ön használ jód szelén tablettát?

Ön használ jód szelén tablettát?Jód szelén tabletta

Jód szelén tabletta

Bizonyos állatfajták több száz évig is élnek, ellentétben az emberrel, aki maximum százat, ritkább esetekben kicsivel tovább él. Bár élethosszunk a genetikától is függ, mégis a jód szelén tabletta hozzájárulhat ahhoz, hogy minél tovább maradjunk egészségesek és fittek. Ez azért lehet logikus következtetés, mert a hosszú élethez szükségünk van egy egészséges pajzsmirigyhez, és az egészséges pajzsmirigyhez szükség van megfelelő mennyiségű jódra és szelénre.

Ezek az ásványi anyagok mindemellett számos más funkciót is ellátnak szervezetünkben. Ezt a legkönnyebben jód szelén tabletta használatával lehet megoldani, mivel a tapasztalatok azt mutatják, hogy akik a véletlenre bízzák ezek meglétét, azok hiányt szenvednek, és akkor érzik a mellékhatásait, amikor már fellépett egy-egy betegség és azok tünetei. A pajzsmirigy alulműködés jellemző tünetei közé tartozik a száraz bőr, fázékonyság, emésztési zavarok, leginkább székrekedés, gyenge koncentrációs képesség, állandó fáradékonyság, melyen a megfelelő pihenés sem segít.

De még ilyen elhanyagolt állapotban is segíteni tud a jód szelén tabletta. Mindannyian szeretnénk sokáig élni, mégis kevesen tesznek ezért valamit. A nélkülözhetetlen vitaminok és ásványi anyagok biztosítása egy igazi garancia arra, hogy jobban bírjuk a terhelést, kevesebb az esélye a súlyos betegségek kialakulásának. Párosítva rendszeres testmozgással és elegendő folyadékbevitellel pedig sokkal tovább marad fiatal a test.

Természetesen, a jód szelén tabletta még nem elegendő a jóléthez, de sok esetben csak ez hiányzik. Ha szervezetünkben nem lép fel semmilyen zavar, akkor lelkiállapotunk is kedvező tud maradni. Életkortól függetlenül élvezhetjük az életet, és aki egészséges, annak az idő múlása sem okoz fájdalmat. Előbb-utóbb mindenki szembe kell nézzen azzal a ténnyel, hogy élete véges, de egyáltalán nem mindegy, hogy mikor és hogyan ér véget. Alkothatunk maradandót, és hagyhatunk magunk után gazdag szellemi örökséget. De addig is szedjünk jód szelén tablettát, hogy nehogy ezen múljon!