Pécsi Tavaszi Fesztivál Webshop Hidratáló krém természetes összetevőkkel

Hidratáló krém természetes összetevőkkel


hidratáló krém

Anyának lenni csodálatos dolog. Az anyasággal ugyanakkor együtt jár a kialvatlanság, állandó készenlét és persze az aggódás is. Nem kell ezeknek meglátszaniuk egy nő arcán, hiszen egy jó hidratáló krém valóban sokat segíthet abban, hogy a rengeteg munka mellett is szép maradhasson.

Főként a babájukat szoptató anyukák szeretnének olyan kozmetikai termékeket alkalmazni, amelyek nem tartalmaznak a szervezetükre káros alapanyagokat. Ilyenkor és persze nemcsak előtérbe kerülnek a bio kozmetikumok. A herbarting.hu webáruház hidratáló arckrém típusai organikus összetevőkkel veszik fel a harcot a kialvatlanság jeleivel.

A könnyen beszívódó, mélyen tápláló krémek olyan alapanyagokkal teszik a bőrt üdévé és ragyogóvá, mint a csodamogyoróvíz, mandulaolaj vagy shea vaj. Ezek a krémek nem tömítik el a pórusokat és nem váltanak ki zsíros érzetet. A webshopban bőrtípusnak megfelelően, többféle hidratáló arckrém kapható, így választhatunk száraz, vízhiányos vagy normál bőrnek megfelelő terméket. A krémek 100 %-ban természetesek, bárki használhatja ezeket!