Pécsi Tavaszi Fesztivál Vásárlás Hímzett törölköző ajándékba

Hímzett törölköző ajándékbaHímzett törölköző

Hímzett törölköző

Az ajándékozás komoly mesterség. Bizonyosan mindenki került már kellemetlen helyzetbe, hogy semmi használható ajándékötletet nem volt képes kitalálni. A frottír törölköző vagy fürdőköntös sokszor kerül az ajándékozási listára, hiszen ezekre mindenkinek szüksége van.

Egy hímzett törölköző pedig személyessé teheti az ajándékot, mert a nevét, kedvenc foci csapatát, vagy bármilyen más rövid üzenetet lehet a törölközőre ráhímezni. A hímezést akár otthon is meg lehet ejteni, de igazából akkor lesz professzionális a kinézete, ha gyárilag van megoldva.

A hímzett törölköző nemcsak magánszemélyeknek, hanem cégeknek is lehet jól célzott ajándék. Minden alkalmazott biztosan örülne egy jó minőségű frottír törölközőnek és bizonyosan büszkén mutogatná, az alkalmazó cég logójával ellátott kendőt. A hímzett törölköző kivitelezése egyszerű, de csak bizonyos feltételek között lehet megvalósítani. Ahhoz, hogy gyári hímezéssel lássák el a törölközőt, lépjen kapcsolatba a torolkozoshop.hu munkatársaival! A legegyszerűbb e-mail-t küldeni, de telefonon is érdeklődhet.