Pécsi Tavaszi Fesztivál Szolgáltatás Igényekre szabott iroda Debrecen központjában

Igényekre szabott iroda Debrecen központjában


iroda debrecen

Cége áthelyezését tervezi, esetleg új vállalkozásba kezd és egy kényelmes iroda Debrecen központjában érdekli? Nem kell tovább keresgélnie! A Kassai Irodaház egy reprezentatív épület, ami a Kassai úton található, nem messze a városközponttól.

A teljesen berendezett iroda Debrecen vállalkozásainak életében minden felmerülő részletre gondol és még a legapróbbakra is gondot fordít, a bútoroktól kezdve, az internethozzáférésen át a bérlőknek biztosított parkolóig. Az ajánlatukat kihasználva, a bérlők kizárólag cégük fejlődésére összpontosíthatnak.

A Kassai irodaház a modern igényekhez igazított helyiségeket kínál, amik a legmagasabb szintű munkakomfortot biztosítják. Itt korszerűen felszerelt konferenciaterem, személyfelvonó és állandó internetkapcsolat is elérhető.

Ez az iroda Debrecen városában kis-, közép- és nagyvállalatainak is ideális, mivel közel vannak a tömegközlekedési megállók és jól megközelíthető a városközpont. Rövid távolságon belül villamosvonal is található, amivel a város szinte minden része elérhető.