Pécsi Tavaszi Fesztivál Szolgáltatás Így zajlik egy igényes szakállfestés egy borbély szalonban

Így zajlik egy igényes szakállfestés egy borbély szalonban


A76

A külsőre érdemes nagyon odafigyelni, hiszen a megítélés gyakran ez alapján történik. Sajnos nagyon sokan vannak, akik szeretnek már első pillantásra egy konkrét elképzelést megfogalmazni, ami azt jelenti, hogy a megjelenés alapján dől el, milyen személyiségnek tartanak egy embert a többiek. Elég baj, hogy a belső értékek is a látható rész mentén kerülnek meghatározásra, de a modern társadalmi trendek egyre inkább errefelé tolódnak el. A frizura mellett, a szakállápolás kap jelentős szerepet, persze a férfiak esetében.

Ugyanakkor egy eléggé ellentmondásos dologról van szó, amire érdemes komolyan odafigyelni. Az A76 szerint a szakállfestés azért is ilyen megosztó téma tud lenni, mert ritkán lehet találkozni valóban igényes munkával. Egyértelmű, hogy a csináld magad módszerek eléggé rossz fényben tüntetik fel ezt a folyamatot. Sajnos gyakran a festék minősége is nagyon gyenge, így a végeredmény egyértelműen negatív megítélést fog kapni. Nem éri meg saját magadon kísérletezned, hiszen annak a becses szakáll teljes elveszítése lehet a végeredménye.

Bízd inkább hozzáértő kezekre a munkát! Az A76 barber shop-ban tapasztalt szakemberek várnak, akik az idők során nagyon komoly jártasságra tettek szert ebben a témában. A megfelelő alapanyagok használata mellett, az aprólékos munka keretében egyértelműen azt az eredményt fogod kapni, amire vágysz. A szakállfestés általában olyankor kerül szóba, amikor valaki az őszülő vagy több színben megjelenő szálakat egységesíteni szeretné, a foltokban növekedő részek miatt egy kis vizuális tuningot akar elérni, netán a hajszínhez való igazítás a kulcsfontosságú.

Egyetlen kezelés akár 3-4 hétig is kitart. A rövidebb és hosszabb szakáll esetében valamivel eltérőbbek lehetnek a metódusok, de a hozzáértő szakember könnyedén megbirkózik a feladattal. Fontos, hogy közvetlenül a szálak lesznek festve. Az alapanyagok általában ecsettel kerülnek felvitelre. A teljes folyamat 30 percet vesz igénybe. A festék hatóideje 5-15 perc közé tehető. Ezt követi a lemosás és a kiigazítás. Ha eddig nem próbáltad volna, akkor eljött az ideje, hogy kicsit dobj a megjelenéseden. Ha bennünket választasz, a kiváló eredmény nem marad el.

A76