Pécsi Tavaszi Fesztivál Webshop Infra bicikli extra funkciókkal

Infra bicikli extra funkciókkal


infra bicikli

Ha szeretne fogyni és/vagy formásodni, izmosodni, akkor a mai modern technológiáknak és eszközöknek hála, nagyon hamar elérheti a célját. Például az infra bicikli többszörösére növeli a bringázás zsírégető és alakformáló hatását, így ha szeret bringázni, akkor ezzel a berendezéssel rövid időn belül olyan alakja lehet, amiről eddig csak álmodozott.

Szerencsére nem kell intenzívebben tekernie, mint egy túra alkalmával, ugyanis az infra bicikli titka nem ebben rejlik, hanem azon kiegészítő funkciókban, amelyek azt az érzést keltik, mintha sokkal nagyobb erőfeszítéseket tenne és jóval több ideig sportolna, mint valójában.

Az egyik ilyen funkció, amit már az infra bicikli neve is előrevetít, az infrasugaras terápia. Miközben végzi a már jól ismert testmozgást, az infra bicikli olyan infravörös tartományba tartozó sugarakat bocsát ki, amelyek képesek felgyorsítani az anyagcserét, segítenek a zsír lebontásában és a méreganyagok kiürítésében.

Hagyományos esetben ezek a folyamatok jóval hosszabb és intenzívebb edzés esetén indulnak be, de az infrás bicikli lehetővé teszi, hogy kényelmesen, akár filmnézés közben is elérhesse ugyanazt az eredményt.

Nem is olyan régen, még csak az InfraTrainer vagy InfraShape gépek közül választhatott volna, hogy próbára tegye a modern világ eme vívmányát, azonban ma már ezeknél fejletettebb infrás bicikli mellett is dönthet.

Az InfraSlimX berendezés esetében már oxigén- és ózonterápia jótékony hatásait is bevetheti, a minél látványosabb eredményekért, ami az InfraTrainer vagy InfraShape esetében sem volt még elérhető. Ugyanakkor nemcsak a plusz funkciók miatt jelent előnyösebb választást, hanem a többi paramétert összehasonlítva is.

Ezeknek a gépeknek a beszerzése nem kis befektetést igényel, így ha már eldönti, hogy szeretne egyet az Ön által vezetett edzőterembe, szépségkomplexumba, esetleg otthonra, akkor érdemes azt megrendelnie, ami a legtöbb lehetőséget és legnagyobb hatékonyságot kínálja. Márpedig, ma már ez az InfraTrainer vagy InfraShape termékek esetében helytálló kijelentés.