Pécsi Tavaszi Fesztivál Egészség,Webshop Infraszauna a szépség szolgálatában

Infraszauna a szépség szolgálatában


Infrakabin

Ma már számos olyan lehetőség van, ami segíti az egészséget és a szépséget is. Sok minden alapja a relaxáció, hiszen ebben az állapotban vagyunk igazán önmagunk. Kétség sem fér hozzá, hogy az infraszauna képes ebben segíteni. A kellemes meleg alapjában lazító hatású.

Ha ezt sikerül összekapcsolni azzal, hogy az ember el tudjon távolodni a gondolatok örökös áramlásától, még ha rövid időszakokra is, akkor már jó úton jár a szellemi ellazulás felé.

Az infraszauna melege testi szinten segít ebben, de ha folyamatosan pörög az elme, akkor a lazulás nem teljes. Ahhoz, hogy az igazi relaxáló hatása érvényesüljön, fontos a tudatnak is elcsendesednie. Mivel itt mindössze +40-50 C fok van, nem kell azzal foglalkoznunk, hogy egyáltalán levegőhöz jussunk, mint a meleg finn szaunák vagy a gőzfürdő esetében.

Az itt töltött időt, ami 30-40 perc is lehet, nagyon jól kihasználhatjuk a belső csend eléréséhez. Az infraszauna ilyen esetben teljes testi-lelki megtisztulást hozhat, ami kétségkívül tartósan kisimít néhány ráncot az arcunkon.