Pécsi Tavaszi Fesztivál Webshop Infraszauna két főre is kapható

Infraszauna két főre is kapható


infraszauna

Ön is szívesen wellnessezne a kedvesével? Az infraszauna egyszerre 2 fő által is használható. A szaunázás pozitív hatása közismert úgy testre, mint lélekre. Ha a párjával a passzív pihenést részesítik előnyben, szívesen lazulnának és feltöltődnének egy nehéz nap vagy hét után, akkor ez a lazulás az egyik legmegfelelőbb formája lehet.

A pihenés mellett hozzájárulnak az izmaik, ízületeik ellazításához, bőrük puhulásához és fényességéhez, de a szervezetet is megszabadítják a szennyező anyagoktól. Az infraszauna sugarai úgy lettek beillesztve, hogy az mindkét személyt egyformán érje. 

A kabinba beépítésre került egy érinthető panel, amelyiken a kedvüknek és igényeiknek megfelelően állíthatják a hőmérsékletet és az időtartamot. A 2 fős kabin egyik előnye, hogy megközelítőleg ugyanabban az árban szerezhető be, mint az egyszemélyes. Döntsön okosan és lepje meg a kedvesét egy délutáni vagy hétvégi wellnessezéssel édes kettesben vagy egy saját, otthon beszerelhető kétszemélyes infraszauna kabinnal!