Pécsi Tavaszi Fesztivál Vásárlás Inverter kiterjesztett garanciával

Inverter kiterjesztett garanciávalNapelemes inverter

Ma már nem számít ritkaságnak, ha egy családi ház tetején napelemek vannak. Azonban csak kevesen vannak tisztában vele, hogy szükség lesz az inverter segítségére is a hatékony működtetés érdekében. Érdemes a Growatt termékei közül válogatni, hiszen a beszerelés és a telepítés egyáltalán nem ütközik nehézségekbe.

Mivel versenyképes árral rendelkeznek, ezért még egy érv szól az innen történő vásárlás mellett. Az invertert engedélyeztetni kell, de ezt a feladatot átvállalja a cég. Persze, szükség lesz hozzá néhány adatra is, ezért mindenképpen az együttműködésre kell törekedni.

A vállalat hosszú garanciaidőt biztosít, illetve a hibamegelőző karbantartást is vállalja. A tapasztalatok szerint, az inverter megbízhatóan működik, ezért nem kell üzemzavarra számítani. Ezenkívül fél évig ingyenes a távfelügyelete. A megrendelők többféle sorozat közül tudnak választani a kínálatból.

A kezelés is nagyon egyszerű a kommunikációs interface használatával. Mivel folyamatosan érkeznek a jobbnál jobb modellek, érdemes most leadni az igénylést.