Pécsi Tavaszi Fesztivál Webshop Ismerje meg az öntözőrendszer előnyeit!

Ismerje meg az öntözőrendszer előnyeit!


öntözőrendszer

Az általunk telepített berendezések előnye a megfelelő mennyiségű nedvesség juttatása az adott növényekhez. Egy öntözőrendszer segítségével egyértelműen meghatározható az adott növénynek megfelelő vízmennyiség. Ez nagyon hatékony, mivel minden kultúrának ideális mennyiségű vizet kell fogyasztania. A megfelelő vízhőmérséklet biztosítása szintén az öntözőrendszer előnye. Tudjuk, hogy nem jó a növényeket hideg vízzel öntözni.

Az öntözőrendszer esetében a víznek van ideje felmelegedni a kívánt hőmérsékletre, miközben áthalad a csöveken, ahol a speciális szűrők segítségének köszönhetően meg is tisztul. A berendezéseink mellett szól azon érv is, hogy akár távolról is vezérelhetőek egy távirányító vagy vezérlő segítségével. Ebben az esetben a beszerelt esőérzékelők túlzott természetes csapadék esetén automatikusan kikapcsolják a rendszert. Szükség esetén az öntözés kézi vezérlése is beállítható. A fizikai erőfeszítés csökken, a szabadidő nő. Már az öntözőrendszer telepítésének első napján megtapasztalhatja a fent említett tényezőket.

Kerti öntözőrendszer árak pontos becsléshez

Automata locsoló berendezések szakszerű telepítésével foglalkozik az egész ország területén. A szolgáltatásunk növeli a lakók kényelmét, további időt szabadít fel, valamint biztosítja a szükséges vízellátási szintet a növényeknek és a gyepnek. A weboldalunkon elérhető kerti öntözőrendszer ár csak tájékoztató jellegű és minden megrendelés esetében eltér. A pontos kalkulációhoz több tényező ismerete is fontos. A telepítési költségeket egyedileg kell kiszámítani és azok a projekt összetettségétől, a telek méretétől és a talaj típusától függenek.

A kerti öntözőrendszer árak listája egy előzetes becsléshez szükséges alap árajánlatot tartalmaz. Pontos becslést a szakemberünk által végzett helyszíni szemle és az ügyfél a berendezés telepítésével kapcsolatos kívánságainak tisztázása után adunk. A kerti öntözőrendszer ár kiszámításához pontosan tudnunk kell azt is, hogy mi hol nő. Míg a beültetett területeken az öntözési zónák kiválasztása egyszerű, egy be nem ültetett területen fontos meghatározni a gyep, a fák és a virágágyások pontos helyét.